Més de 50 tipus de cervesa d’elaboració artesanal de la mà de 12 productors catalans i d’altres parts de l’estat, com són: Holzbräu, La Mataró Beer, La Font del Diable, Molta Birra, Les Clandestines, Birres Ribbes, Reptilian, Ibosim, Zuloga Arden, Espina de Ferro, Jara i l’Espiga. L’entrada és gratuïta i es realitzaran visites guiades a la Cova de Can Sadurní, on es van trobar les restes d’elaboració de cervesa més antigues d’Europa

Amb una aportació de 2 euros rebreu un got de vidre serigrafiat en motiu aquesta edició de la fira, que us permetrà accedir a tots els productors i provar les diferents aportació per consumició és de 2 euros.

Si us ve de gust, podreu acompanyar la vostra cervesa artesana amb els productes gastronòmics ocasió.

Durant tot el dia, podreu gaudir d’acompanyament musical en directe. A les 12 h, concert-vermut amb Pepe Martínez, que farà sonar la seva orquestra de càntirs de ceràmica. A les 18 h, Otherside (tribut a Red Hot Chilli Peppers); a les 19.40 h The Sideburn Society (Sideburn rock covers) i a les 21.20 h Bandequé (mestissatge).

Durant la fira, se celebrarà la primera edició del Concurs fotogràfic Naturpixel, en què es premiaran exposarà a les xarxes socials de Ajuntament de Begues.

Associació Artesans de Begues amb els seus punts de venda de creacions artesanals, on podreu trobar peces úniques de tot tipus de disciplines artístiques.

A més, al recinte firal trobareu un punt d’informació del CIPAG (Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l’Arqueologia del Garraf-Ordal), que oferirà visites guiades a la Cova de Can Sadurní, on, a més d’altres troballes de gran importància, es van trobar les restes d’elaboració de cervesa més antigues d’Europa.

La Fira de la cervesa artesana és una iniciativa de l’associació Begues Beer Town i la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Begues, que impulsa esdeveniments que fomenten el consum de productes de proximitat i d’elaboració artesana, tot seguint la filosofia dels territoris serens.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here