El Club de Bàsquet Castelldefels va presentar divendres al Saló de Plens de l’ Ajuntament de Castelldefels tres projectes que situaran la ciutat al mapa del bàsquet nacional: un innovador format d’acadèmia especialitzada en bàsquet; un acord amb AGM Sports, una empresa especialitzada en la preparació d’esportistes que volen donar el salt per estudiar en universitats USA, i que tindran equip a la Lliga EBA

Durant l’acte, el president del Club de Bàsquet Castelldefels, Bernardo Sesé, va aclarir que “el nou projecte ofereix als jugadors de base la possibilitat de treballar amb recursos i entrenadors que habitualment col·laboren amb equips professionals de màxim nivell”.

El director tècnic del Club de Bàsquet Castelldefels i director d’Operacions de Barcelona Basketball Academy, Antonio Osuna, va explicar que “l’acord assolit amb Athletes Global Management (AGM), una empresa especialitzada en la preparació d’esportistes que volen donar el salt per estudiar en universitats USA, facilitarà l’accés dels jugadors de l’Acadèmia a altres equip i universitats nord-americanes”

Una altra gran notícia que van donar els responsables del CBC és que a més, l’equip sènior masculí de la BBA participarà a la Lliga EBA (Lliga Espanyola de Bàsquet Amateur). L’EBA és la tercera categoria per sota d’ACB. D’aquesta manera, Castelldefels es posiciona al mapa del bàsquet nacional. A més, el sènior B del club tindrà plaça a Segona Catalana.

L’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, va destacar que “el projecte em sembla molt interessant per a una ciutat com la nostra vinculada històricament al món del bàsquet, amb dos clubs importants a la ciutat, sent Ciutat del Bàsquet Català 2013, i ara amb iniciatives com aquestes. Però el que em sembla més important del projecte del CBC és que el club posa per sobre de tot la formació
dels jugadors de la ciutat i la seva posterior projecció internacional”.

A la presentació també hi van assistir el regidor d’Esports, Marc Soler; el Team Manager de la Barcelona Basketball Academy, Iván Martínez; el director de l’ BBA, Dejan Kamanjasevic, així com directius i tècnics tant de Club Bàsquet Castelldefels com de la BBA .

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here