El president de l’ens supramunicipal també dubta que torni a repetir a la presidència de la Diputació

El president de la Diputació de Barcelona i alcalde de Martorell, Salvador Esteve, no es tornarà a presentar a l’alcaldia del municipi. Ho ha dit en un esmorzar al Fòrum Europa Tribuna Catalunya a preguntes dels periodistes sobre la seva continuïtat, de fet, al capdavant de l’ens supramunicipal: “Dubto que torni a repetir com a president de la Diputació quan ja he pres la decisió que no em tornaré a presentar com a alcalde de Martorell”, ha dit en una conferència en què ha defensat els serveis que presten des diputacions i en què ha criticat la LRSAL.

A finals d’any, Esteve ja va delegar pràcticament totes les seves funcions com a batlle al primer tinent d’alcalde de l’ajuntament, Xavier Fonollosa.

Esteve, ha defensat la continuïtat de la federació de CiU. “Ha estat un bon vehicle que ens ha conduït a la victòria […], i si un vehicle funciona bé no cal que fem gaires canvis”, ha respost en ser preguntat sobre la viabilitat del projecte de cara, per exemple, les properes municipals.

En aquest esmorzar al Forum Europa Tribuna Catalunya, el màxim responsable de l’ens supramunicipal i alcalde de Martorell no ha volgut valorar la possible marxa del líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, com a secretari general de la federació, tal com avançava diumenge ‘El Periódico’. “Els òrgans de direcció del partit ja ho faran quan els toqui”, ha conclòs.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here