Entre el 13 i el 22 de juny torna la Festa del Corpus 2014 a Cornellà. El pregó el 19 de juny des del balcó de l’Ajuntament donarà pas a quatre dies de festa al carrer i als principals escenaris de la ciutat, amb una àmplia oferta d’actuacions i activitats per a tota la familia. La programació del Corpus 2014 es pot consultar fàcilment des de tauletes o mòbils gràcies a la App de Cornellà

Aquest any, la plaça Catalunya rebrà la visita del grup M-Clan (dissabte, 21 de juny a les 22h) i del ritme d’alegria i revolta de Txarango (diumenge, 22 de juny a les 19h). El pàrquing del Parc Esportiu és l’escenari de nou de les propostes joves: per una banda, les Sweet California, presentant el seu primer disc (divendres, 20 de juny a les 22 h), i de l’altra, la Nit Sounday amb els dj Reny i 1F:6D (dissabte, 22h)

Tampoc podien faltar les orquestres a la nit a les places, per ballar fins més enllà de la mitjanit, a més de les activitats musicals i de cultura popular que ofereixen les entitats, com és el cas de la Festa Galega a Can Mercader (dissabte i diumenge) o la carpa de la Peña Atlético Minas (tots els dies).

El programa equilibra la música adreçada a tot tipus de públic, amb les festes més tradicionals, i les activitats familiars per treure partit d’aquests dies de festa i compartir-los amb els més petits de la casa. No faltaran activitats tradicionals com la trobada castellera (diumenge, 12h), el Populari (dissabte, 18.30h), o el Correfoc (dijous, 21.35h) just després del pregó, enguany a càrrec de la Societat Coral La Unió, amb motiu del seu 160 aniversari.

Aplicació per a mòbils

La programació del Corpus 2014 es pot consultar íntegrament des de qualsevol lloc i en tot moment gràcies a l’aplicació per a mòbils (iOS / Android), que inclou els horaris i detalls de totes les activitats, així com la seva localització al plànol, i compartir-les a les xarxes socials Twitter i Facebook.

L’aplicació ha estat desenvolupada per Einsmer-Pacto Generacional per al Consorci de Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà.

Aquests codis QR permeten obrir l’aplicació web, des de mòbils intel·ligents amb sistema operatiu iOS (Iphone) i amb sistema operatiu Android i descarregar l’aplicació. També s’hi pot accedir a través de les pàgines:

http://cornella.europeinyourlife.com/eiyl/

http://www.cornelladellobregat.eu

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here