El Bàsquet Club Martorell va perdre, diumenge passat, davant el CB Salt (80-81) i va quedar fora de la final de la fase d’ascens a la Lliga EBA. L’equip que entrena Andreu Aguilà havia de remuntar 11 punts de l’anada i va acabar perdent el matx. Tot i això, els martorellencs tindran l’última oportunitat de pujar de categoria, avui en el partit de repesca davant el JAC Sants

El partit de diumenge dia 8, va començar de cara per al BC Martorell en un primer quart marcat per l’encert des del llançament exterior (5 triples). Dos triples seguits de Fèlix López posaven la xifra desitjada (+10) a partir del qual començar a somiar amb ser equip de Lliga EBA (28-18).

El segon quart però, el CB Salt va optar per sortir al contraatac i castigar el mal balanç defensiu dels martorellencs. El partit, a més, es va tornar més dur i intens, però la defensa local no va poder impedir que l’equip de Girona seguís apropant-se fins al descans (46-42).

A la represa, la renda favorable de 4 punts no va ser suficient per al BC Martorell, que va ser incapaç d’imposar de tornar a imposar  el seu ritme. El Salt, jugant uns atacs llargs, gairebé al límit de la possessió i sense pressa, va adormir el partit i va mantener la renda al seu favor.

Va ser un partit de ratxes, i després d’un bon tercer període per al CB Salt, els martorellencs van encarrilar un 11-0 amb què encarar el darrer quart. El 69-58 donava opcions a l’equip d’Andreu Aguilà però els llançaments de tres van condemnar al BC Martorell.

No obstant, el somni de la Lliga EBA encara és possible, si avui guanya durant els partits de repesca, al JAC Sants.

Font: Ajuntament Martorell