El pressumpte autor del sinistre es troba a les dependències de la Policia Municipal de Gavà en espera de passar divendres a disposició judicial

Ahir al matí, el pressumpte autor de l’atropellament mortal d’una jove el passat 2 de maig s’ha lliurat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Llobregat, en presència de la Policia Municipal de Gavà, que ha portat el pes de la investigació. El conductor, J.M.S, es va presentar voluntàriament a les dependències policials quan agents de la Policia Local de Gavà procedien a interrogar una persona del seu entorn més proper.

El detingut va ser traslladat ahir mateix a la comissaria de la Policia Local de Gavà. Avui, els agents li prendran declaració en presència del seu advocat i divendres passarà a disposició judicial.

L’atropellament va tenir lloc la nit del 2 de maig a l’av. de Joan Carles i l’autor del sinistre va fugir del lloc dels fets sense aturar-se. La Policia Municipal de Gavà va obrir una investigació per localitzar el conductor a partir de l’estudi dels fets, restes de l’accident així com diversos testimonis, en estreta col·laboració amb el Grup de Recerca i Documentació de la divisió de Trànsit de la policia autonòmica i la Unitat d’Investigació de l’ABP dels Mossos d’Esquadra a Gavà. Es van posar en marxa diferents línies de treball, des d’avisos als cossos de seguretat estatal a Catalunya, altres policies locals, gremis de tallers i de deixalleries, botigues de vehicles i establiments oficials de la marca, benzineres, càmeres de seguretat, etc. Per les restes al lloc dels fets es va poder determinar amb seguretat la marca, model i color del turisme, que va resultar ser un Suzuki Swift de color gris.

Després d’un mes i mig de treball, un agent dels Mossos d’Esquadra va localitzar, en una actuació rutinària a Sant Feliu de Llobregat, un vehicle sospitós que presentava danys compatibles amb l’accident.

Diverses investigacions i declaracions relacionades amb el vehicle i amb l’entorn del pressumpte autor de l’atropellament van fer que ahir al matí J.M.S es presentés voluntàriament a comissaria dels Mossos.

Només conèixer la detenció, l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va voler felicitar “a la nostra Policia Municipal per aquest treball, per la investigació que ha dut a terme des del primer dia fent un treball exhaustiu, posant les ordres d’alerta en tots els circuits possibles per tal d’identificar el vehicle i evidentment per identificar a l’autor de l’atropellament”. Així mateix, l’alcaldessa també va tenir paraules d’agraïment pels Mossos d’Esquadra “perquè la seva col·laboració ha estat imprescindible i necessària”.

Els fets

El sinistre va tenir lloc la nit del divendres 2 de maig. La víctima, una jove de 17 anys, va ser atropellada a l’avinguda Joan Carles I quan estava creuant pel pas de vianants que hi ha entre les rotondes de Sant Pere i d’Apel·les Mestres que connecta amb el Jardí de la Lectura. La noia creuava el pas amb un nadó que portava en un cotxet i amb un acompanyant. El vehicle va impactar contra la noia, que va patir greus lesions, a resultes de les quals va ser traslladada a l’Hospital de Bellvitge on va morir. Tant el nadó com l’acompanyant van resultar il·lesos.

El conductor del vehicle que, segons alguns testimonis en el moment de l’atropellament manipulava un telèfon mòbil, es va donar a la fuga.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here