El proper dissabte 28 de juny a les 22.00 hores al Casal de Joves de Sant Feliu (carretera Laureà Miró 120), tindrà lloc aquest festival de les joventuts d’ERC, en el que actuaran els grups Dràmstich, El Mosquito del Garito, Mary Lou, Sound Catalans, i intervindran Arnau Mata, portaveu de les JERC Baix Llobregat i Àlex López, portaveu de les JERC Sant Feliu

El concurs de música jove del Baix Llobregat torna amb força en la seva segona edició. El SonaBaix d’enguany es celebrarà a Sant Feliu de Llobregat i comptarà amb els grups Dràmstich, El Mosquito del Garito, Mary Lou i Sound Catalans.

D’aquesta manera les JERC del Baix Llobregat reafirmen el seu compromís amb els grups de música amateur de la comarca i tornarà a enviar el guanyador a tocar a Montblanc durant els dies de l’Acampada Jove 2014.

Aquesta segona edició presenta canvis respecte l’anterior i és que a més de donar la veu al públic per escollir el premiat també hi haurà un jurat format per totes les associacions que col·laboren amb el concert: l’ANJI Baix Llobregat, l’ANC Sant Feliu i el Club d’Handbol Sant Llorenç a més de les pròpies JERC Baix Llobregat.

El concert s’iniciarà amb unes paraules del portaveu regional d’ERC Arnau Mata i serà conduit pel portaveu de les joventuts a Sant Feliu, Àlex López.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here