Demà dissabte 28 de juny, a partir de les 11 h, se celebrarà als jardins del Palau Falguera la 2a Fira de la Cervesa Artesana de Sant Feliu. Fins passada la mitjanit, la Fira congregarà 23 productors cervesers, més de 120 cerveses diferents i 8 estands gastronòmics

Al matí hi haurà una xocolatada infantil solidària organitzada per l’Associació APUI i la representació de teatre infantil La Rateta presumida, a càrrec de La Mitja i La Mitjoneta. A les 13 h, s’iniciarà una ruta cervesera de la mà d’Albert Teixidó.

A partir de les 18 h continuaran les activitats per als més petits, com tallers infantils amb els Voluntaris de Sant Feliu i percussió infantil amb els Tronats de Sant Feliu. A les 19 hi haurà més teatre per als nens i nenes de la ciutat, amb la representació del Peix Irisat, a càrrec de La Mitja i La Mitjoneta.

A les 19.30 h tindrà lloc un espectacle de màgia amb el Màgic Ferran i a les 20 h una altra ruta cervesera guiada per Gerard Mir i Cerveza en foto. A les 20.15 h tindrà lloc el ball de Funky amb The Last Legend’s i New Legend’s.

Ja al vespre, tindran lloc el concert del grup 13 Balas, a les 21 h, i els monòlegs cervesers a càrrec dels santfeliuencs Isarn Batllés i Sergio Pavón, a partir de les 22 h. L’actuació del Dj Axel Pi, de les 23 a les 00.30 h, posarà punt i final a la festa. Durant tota la jornada, a més, la Fira estarà amenitzada per la música dels anys 80 i 90 que ens proposarà Jagg Dj.

La 2a Fira de la Cervesa de la ciutat està organitzada per La Taberna de Sant Feliu i l’Ajuntament, amb el suport de diferents col·laboradors.

Consulta el programa:

II Fira de la cervesa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here