En el marc del Programa “Fem Ocupació per a Joves” promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya que subvencionarà a les empreses que contractin aquests joves amb una subvenció equivalent al salari mínim interprofessional durant 6 mesos

AEBALL i UPMBALL han posat en marxa a L’Hospitalet i el Baix Llobregat el programa “Fem Ocupació per a Joves” subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, que s’adreça a joves d’entre 18 i 30 anys en situació d’atur, estudis bàsics i prioritàriament sense experiència professional.

Després d’un estudi de les necessitats de les empreses del territori, les àrees amb més demanda han sigut les d’Operari de Mecanitzat i Auxiliar Administratiu.

El programa oferirà als joves seleccionats per cobrir les demandes de les empreses participants en el programa, una formació corresponent al lloc de treball i una orientació i acompanyament personalitzat durant tota la durada del contracte.

Les empreses participants rebran una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya equivalent al salari mínim interprofessional (645,3 €/mes) en proporció a la jornada laboral, que no podrà ser completa, doncs el contracte ha de permetre la realizació de la formació durant el període de contractació.

Les empreses i els joves interessats en participar al programa, que pot ampliar-se a més insercions i a altres perfils o àrees de formació, poden adreçar-se al Departament de Formació d’AEBALL / UPMBALL (formacion@aeball.net).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here