Torna el cinema clàssic al CineBaix (Sant Feliu de Llobregat) aprofitant la recuperació, restauració, remasterització i digitalitzacio de pel·lícules considerades clàssics dins la història del cinema. Aixó en permetrà una projecció en les millors condicions. En la mesura que estiguin disponibles més títols digitalitzats, Cinebaix en programarà nous cicles

El cicle de cinema clàssic “Estimar el cinema” és una iniciativa desenvolupada per l’Associació CineBaix des de la temporada 2006-2007, amb l’objectiu de recuperar, amb una freqüència d’una projecció mensual, títols clàssics de la història del cinema.

L’objectiu d’aquest cicle és doble: per una banda, es tracta de recuperar títols instal·lats en el subsconcient de la memòria cinèfila que, ja sigui per la seva emissió llunyana a les cadenes de televisió o bé per estar editats en DVD, no ha estat possible retrobar-lo darrerament en les pantalles de cinema.

Per altra banda, la funció d’aquest cicle és clarament pedagògica, ja que, encara que no pretén ser unaaula de cinema , vol ser una primera presentació i introducció a alguns dels elements principals de la història del cinema i la seva sintaxi.

Els títols d’aquest Juliol de Clàssics seran: “Cantando bajo la lluvia” (Singin’ in the rain), “El hombre tranquilo” (The quiet man), “Desayuno con diamantes” (Breakfast at Tiffany’s) i “El profesor chiflado” (The nutty profesor).

(en VOSE i en DIGITAL 2K)
els dilluns i els divendres

entrada: 5 €
socis de CineBaix: gratuïta

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here