Avui diumenge les piscines del Baix Llobregat conviden a mullar-se en el sentit literal de la paraula, llençant-se a l’aigua de les piscines participants en la campanya per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple. A Catalunya  aquest esdeveniment s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i compta amb el suport de més de 600 piscines i clubs nàutics.

La iniciativa té per objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia que pateixen més de 40.000 persones a tot l’Estat espanyol i unes 7.000 a Catalunya. Alhora, amb la campanya es vol recaptar fons per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l’esclerosi múltiple i promoure’n la investigació mèdica.

Així, diverses localitats de la comarca com Martorell o Sant Feliu de Llobregat, entre moltes altres, se sumen un any més, a la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que es duu a terme avui diumenge 13 de juliol.

Els participants hauran d’adreçar-se als serveis de socorrisme dels equipaments municipals -en el cas de Sant Feliu al Complex Municipal de Piscines, de 9 a 15 h, i la Piscina de l’Escorxador, d’11 a 19 h. En el cas de Martorell al Complex Esportiu La Vila de 9.30 a 14.30 hores; a la piscina interior del Centre Integral d’Esport i Salut de 9.00 a 20.00 hores i a la piscina d’estiu de 10.00 a 20.00 hores-, on se’ls demanarà les seves dades i els metres que hagin nedat amb finalitzats benèfiques.

Més de 600 piscines arreu del país

La campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple es farà en més de 600 piscines d’arreu del país. Pretén sensibilitzar la societat respecte a aquesta malaltia i recaptar diners  per enfortir el servei als malalts i a les famílies. La campanya es va iniciar l’any 1994 i s’ha consolidat com el segon acte solidari més multitudinari del país.

L’Oli del Mulla’t

Durant tot el mes de juliol et pots mullar per l’esclerosi múltiple comprant l’Oli del Mulla’t. Es tracta de l’oli OleAurum, elaborat per petits productors catalans sota la marca Olis de Catalunya. Per cada ampolla d’oli que compreu durant el mes de juliol, Olis de Catalunya cedirà un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple. Podeu trobar l’oli del Mulla’t a més de 1.000 supermercats catalans: Condis, Bon Preu, Caprabo, Super Plus, Sorli Discau, Valvi, Llobet i Casa Evaristo.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here