La Festa Major torna a omplir els carrers de Corbera de color, llum, foc i alegria. Enguany la localitat baixllobregatina convida tothom, novament, a gaudir una festa on les entitats són una peça clau ja que, amb la seva implicació, enriqueixen la celebració

Com cada any, la Festa Major de Corbera permetrà gaudir als seus visitants de la Fira d’Entitats, cercaviles, correfocs, sopars de carrer, balls i danses, la Tapatum, la Nit d’Empalmada… i tota una colla d’activitats lúdiques, festives, esportives i culturals. Amb l’acte formal del pregó donarem inici a la Festa Major de Santa Magdalena.

Enguany la Mercè Anguera, mestra i escriptora, serà l’encarregada de fer el pregó, avui djous 17 de juliol, a les 20 hores a la sala de plensa de l’Ajuntament.

Per a l’alcaldessa de la localitat, Rosa Boladeras, “aquest programa de Festa Major és una proposta de sensacions a experimentar, en companyia i a l’aire lliure. Vivències pròpies de les celebracions populars que, per definició, ens pertanyen i ens fan millors com a poble i també a nivel individual. Això és la Festa Major. Un gavadal fantàstic de sentiments i emocions que amaneixen la nostra vida i l’omplen de mil matisos de color, fent-la més humana i més rica. No us la podeu perdre!”

En el programa de Festa Major hi trobareu tota la informació de les activitats previstes, però aquí teniu un tastet d’algunes de les propostes que no us podeu perdre!

agendafmcorbera2014

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here