La combinació de bona selecció musical i entorn emblemàtic, ha resultat ser la fórmula encertada per a crear una nova proposta escènica que aspira a entrar en el circuit de festivals d’estiu del país. Amèlie Angebault Quartet i Rozalén, van batejar el PAS (Pont a les Arts Sonores) el cap de semana passat, i van aplegar 1.200 persones a l’amfiteatre del Pont del Diable

El passat cap de setmana va arrencar el Festival PAS (Pont a les Arts Sonores), una programació d’activitats culturals que organitza la regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Martorell al voltant del Pont del Diable, durant tres caps de setmana entre els dies 11 i 26 de juliol.

El festival es va estrenar divendres passat (22.30h) amb l’actuació dels Amélie Angebault Quartet, que van oferir un concert fresc i potent, basat en el swing i el jazz, i tocs de rockabilly i rythm’n’blues, amb posada en escena original i elegant, d’aire clàssic, que barreja la música i el teatre. La cantautora francesa va aplegar unes 400 persones, segons va informar la regidoria de Cultura i Joventut.

Dissabte va prendre el relleu María Rozalén, més coneguda com a Rozalén, una artista compromesa amb el risc i l’exclusió social, que va emana frescor, talent i poesia a través del blues i la copla, passant pel flamenc, el pop o el rap. Unes 800 persones van gaudir del seu concert bilingüe, en castellà i llengua de signes.

La regidora de Cultura i Joventut de Martorell, Cristina Dalmau, va destacar que “divendres va venir molta gent i encara més dissabte, l’espai era molt agraït, amb la imatge del Pont del Diable, l’afluència ha estat fantàstica”.

Properes actuacions

Divendres, 18/07 (22.30h)acords rebels i nostàlgics, del millorpop-folkarrels nordamericanes. Avalada pel Primavera Sound, presentarà Dear Great Canyonestil folkAtlàntic. Vital, càlida, captivadora: Joana Serrat.

Dissabte, 19/07 (22.30h): Concert Sinatra. Els seguidors de Frank Sinatra podran gaudir dels seus temes clàssics de la mà de Xavier Piqué, acompanyat de la Big Band Jazz Maresme. Un concert que és un tribut aLa veu, únic pels arranjaments originals i la gran interpretació.

Diumenge, 20/07 (21.30h): De Pas, Cia. Industrial Teatrera. En clau de clown i amb el més pur estil de teatre al carrer, tracta sobre l’existència, el temps i la vida. Un espectacle circular, com el mateix món, com tots els cicles, sota l’eslògan “El món continua girant, encara que de vegades l’intentem aturar”.

Divendres, 25/07 (22.30h): Funkystep & The Sey Sisters. Un concert seu comporta estar disposat a deixar-se portar per un groove trepidant i una energia electritzant. Una explosió de música, bones vibracions, passió i molta diversió, al ritme dels millors temes del soulfunk de tots els temps.

Dissabte, 26/07 (22.30h): DeuDeVeu. Petita finestra als temes més valorats del programa de TV3 Oh Happy Day, on van ser-ne guanyadors. Presenten el seu treball Junts. Els defineix el pop-rock a cappella, però també el gospel i les reinterpretacions populars i tradicionals, amb coreografies i moviment escènic.

Bar del Jardí del Pont del Diable i espais de restauració

Durant les nits del PAS, a partir de les 21.30 h, els assistents podran gaudir de la singularitat del Pont del Diable compartint tertúlia, bona música i prenent alguna cosa a la fresca, gràcies a la instal·lació del Bar del Jardí del Pont del Diable, i de les terrasses de bars i restaurants al passeig del Quarter, just al costat de l’escenari.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here