Després de donar-se a conèixer la imputació d’una quarantena d’alcaldes per un pressumpte delicte contra l’administració pública, entre els que figuren els alcaldes d’ICV-EUiA del Prat i Sant Feliu; Lluís Tejedor i Jordi San José han posat el seu càrrec a disposició del partit. Reunida en assemblea extraordinària, la militancia de les dues agrupacions ha fet pinya al costat dels seus alcaldes i n’ha defensat la seva honorabilitat i la seva tasca pública

El Prat

L’assemblea local d‘El Prat va reunir ahir a 90 pessones de la coalició d’ICV i EUiA per ratificar la resolució de l’últim plenari en relació a la imputació dels 41 alcaldes, membres de la junta executiva de la FMC, entre els quals es troba l’alcalde Lluís Tejedor.

A l’assemblea es va explicar la situació jurídica actual que comporta que el jutjat hagi citat a declarar l’alcalde la primera semana de setembre, així com la seves implicacions polítiques.

Davant d’aquesta situació, totes les intervencions produïdes a l’assemblea van ressaltar la importància de donar suport a l’actuació i la trajectòria de l’alcade Lluís Tejedor, mantenir la confiança en la seva honorabilitat i demanar celeritat i transparència en l’actuació de la justícia.

Sant Feliu

Tots els militants i simpatitzants que van participar de l’assemblea extraordinària celebrada ahir, una cinquantena, van donar suport unànime a l’actual alcalde, per 53 vots a favor, cap vot en contra i cap abstenció.

Jordi San José va explicar que ahir va rebre la imputació per un possible delicte contra l’administració pública, arrel de la investigació a 44 alcaldes de Catalunya que el jutjat núm. 1 de Sabadell està portant a terme per les dietes percebudes com a membres de la Federació de Municipis de Catalunya.

L’assemblea va expressar la seva confiança en l’honestedat de l’alcalde i va reiterar el suport a la bona feina realitzada en la seva tasca pública.

Igualment va destacar el compromís de Jordi San José en el treball pels seus conciutadans tant a l’ajuntament com en la defensa del municipalisme.

A l’assemblea hi van assistir els dirigents nacionals santfeliuencs d’ICV, Jaume Bosch -diputat al Parlament de Catalunya- i Francesc Baltasar -ex alcalde de Sant Feliu i ex conseller de la Generalitat.

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here