SEAT ha llançat una edició especial limitada del “Ibiza” per commemorar el seu 30 aniversari, indica en una nota la companyia, en la qual precisa que els nous vehicles ja estan disponibles a la xarxa de concessionaris de la marca. Amb aquesta iniciativa, la companyia espanyola ret homenatge al seu model més popular i amb el que ha recollit els seus majors èxits de vendes des de la seva presentació mundial al Saló de l’Automòbil de París de 1984

SEAT és en l’actualitat l’única companyia del sector amb capacitat per dissenyar, desenvolupar, fabricar i comercialitzar automòbils a Espanya.

Integrada en el Grup Volkswagen, la multinacional, amb la seu central a Martorell, exporta més del 80% dels seus vehicles i està present en més de 75 països.

L’any 2013, SEAT va aconseguir un volum de negoci de 6.473 milions d’euros, la xifra més alta de la seva història, amb unes vendes mundials de 355.000 unitats.

L’èxit del Seat “Ibiza”va convertir el model en un supervendes de l’automoció espanyola. Des d’aleshores, el cotxe s’ha reversionat en quatre generacions de models convertint-se en un èxit del mercat automobilístic.

El total de vendes del SEAT “Ibiza” frega els 5 milions d’unitats.

Des del el seu llançament -l’any 1984 al Saló de l’Automòbil de París- , el “Ibiza” ha registrat uns nivells d’exportació del 69% del total de la seva producció -al voltant dels 3,5 milions d’unitats- en més de 75 països. A més d’Espanya, els mercats més importants per el “Ibiza”són Itàlia, França, Alemanya, Regne Unit, Portugal i Mèxic.

Durant la década dels noranta, l’empresa automobilística va aconseguir batre tots els rècords de producció i de vendes, el que va provocar l’afiliació del Grup Volkswagen. L’any 1993, es va inaugurar una nova planta a Martorell per aconseguir satisfer la creixent demanda del model utilitari

 

Actualment, la planta de Martorell produeix cada dia al voltant de 700 unitats de “Ibiza” i dona feina directament a 1.600 persones. En total, SEAT genera ocupació, directe i indirecte, per a prop de 70.000 famílies.

‘30 Aniversari Edició Limitada’

La nova versió del “Ibiza”, denominada ‘30 Aniversari Edició Limitada’, està disponible amb motor 1.6 TDI CR de 105 CV amb acabat Style i amb carrosseria SC de tres portes. Exteriorment, el nou SEAT “Ibiza”30 Aniversari Edició Limitada, es diferencia de la resta de models de la gamma “Ibiza”pel seu color beige, fars de xenon davanters i LEDs posteriors, llandes d’aliatge de 17” en color negre, carcasses dels retrovisors i graella davantera en negre, així com pel logotip exclusiu creat per a l’ocasió situat en el muntant B i en el vidre posterior.

A l’interior, destaca la càmera de visió posterior que s’inclou per primera vegada en la gamma “Ibiza”, així com la tapisseria Alcántara amb costures beige, el volant, pom del canvi i fre de mà en pell amb costures beige, SEAT Portable System i accessoris específics.

Tot això amb el complet equipament de sèrie que ofereix l’acabat Style. El preu del nou SEAT “Ibiza” 30 Aniversari Edició Limitada, és de 20.769 euros.

 

Font Imatges: SEAT

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here