L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, i l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, es van reunir dilluns amb integrants de la Plataforma en Defensa de l’Hospital de Viladecans, que es van mostrar disconformes amb el Pla Director que el Departament de Salut va presentar el passat mes de juny

Maruja Louzao, integrant d’aquesta plataforma, va assegurar que “no ens valoren com hauria de ser. La complexitat la mantenen de nivell i això vol dir que no posaran UCI, la qual cosa es tradueix en què els pacients es derivaran a la sanitat privada. Es tracta d’una maniobra encoberta i progressiva i la salut no és cap joc”.

L’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, va recordar que “si bé sabem que s’ampliarà l’Hospital i seguirà sent públic, per tant no dependrà de Sant Boi, el que cal ara és analitzar si el Pla Director elaborat per la Generalitat és el correcte i això ho fem contrastant-lo amb les associacions i els experts perquè creiem que és un tema molt delicat i important”.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va assegurar que “la voluntat dels ajuntaments és garantir que el Pla Director, i que aquest respongui a les nostres expectatives i necessitats perquè determini el Pla Funcional, que és el que detalla tot allò que té a veure amb els serveis”.

L’hospital de Viladecans dóna servei a 180.000 habitants de cinc municipis del Baix Llobregat: Begues, Castelldefels, Gavà, Sant Climent i Viladecans. La plataforma vol que el centre segueixi sent 100% públic, ben gestionat, resolutiu i amb una alt nivell de qualitat assistencial.

 

Font: http://www.elbruguers.cat/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here