Com cada any i durant la setmana de diada de Festa Major (el 3 d’agost), no hi falta el Pregó com a inauguració oficial (avui dijous a les 21h), on els encarregats de donar la benvinguda oficial a la Festa Major d’enguany seran la Societat Coral Diana per l’atorgament enguany de la Creu de Sant Jordi, i l’atleta paralímpica veïna de Cervelló Sílvia Elvira, pels èxits assolits i com a exemple de superació

Avui dijous s’inaugura la Festa Major de Cervelló, que s’allargarà durant tot el cap de setmana, amb el Pregó d’inici oficial de festes, que es celebrarà a les 21h a la Plaça de l’Ajuntament.

Enguany els Pregoners són la Societat Coral Diana, per l’acompliment dels seus 150 anys d’història, el lliurament de la més alta distinció catalana, la Creu de Sant Jordi, i la medalla d’or dels Cors de Clavé, per haver portat el nom de Cervelló arreu i de manera ininterrompuda i per haver consolidat la tradició del cant coral català; i l’atleta Paralímpica Sílvia Elvira, com a veïna de Cervelló, per els èxits assolits durant la seva carrera a base d’esforç i perseverança, per la seva trajectòria esportiva, amb campionats guanyats a nivell nacional i internacional, i perquè aquests mèrits s’han de reconèixer al seu poble.

Tot seguit, i als Jardins de la Masia de Can Esteve, l’artista internacional resident a Cervelló, Chicuelo, oferirà un concert.

El dia 1, a més de diversos actes durant tot el dia, es clausurarà la jornada amb el  Sopar de Germanor i el ball a més d’alguna sorpresa , i per altra banda, amb La Nit Jove.

Com sempre no poden faltar tampoc  la Missa en honor a Sant Esteve, les havaneres, l’espectacle làser musical, el partit de futbol de Festa Major, les exposicions dels artistes locals i el Grup de Recerca o el campionat de petanca entre d’altres.

Enguany, el Ball de Gala torna a la pista, amb una gran orquestra que oferirà un concert previ.

L’actuació del Mag Lari, diumenge al vespre, i dos concursos artístics nous: el de fotografia i el de disseny, a més del ja tradicional de pintura rápida; rubricaran una festa farcida d’activitats

Consulta el Programa Festa Major 2014

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here