Un grup de taxistes de la nova associació alternativa Élite ha iniciat aquest divendres al matí una marxa lenta sorpresa a la Ronda de Dalt i ha col·lapsat pràcticament tota la B-20 en els dos sentits de la circulació. La mobilització ha causat uns 8 quilòmetres de retencions. Els taxistes han sortit simultàniament des de Sant Joan Despí i La Maquinista i han iniciat la marxa lenta cap en sentit Besòs i sentit Llobregat, respectivament

Una protesta de taxistes causa retencions des de primera hora d’aquest divendres en la Ronda de Dalt de Barcelona, segons han informat ael *Servei Català de Trànsit (*SCT) i la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Una cinquantena de cotxes han sortit en dos grans grups des del centre comercial La Maquinista i Sant Joan Despí (Barcelona), i s’han dirigit a la ronda.

Allà s’han dividit en petits grups d’uns cinc vehicles i han emprès una marxa lenta en tots dos sentits, causant retencions de fins a vuit quilòmetres en sentit Llobregat i quatre en sentit Trinitat.

Sembla que la mobilització d’avui dóna continuitat a les vagues massives del sector del taxi que es van viure a Barcelona a principis de juliol, per denunciar l’“intrusisme” que suposa l’aparició a internet de plataformes i aplicacions per a telèfons mòbils per al transport entre particulars.

En concret, ha estat molt criticada la empresa Uber, que segons la CNT  “podría deixar sense feina a milers de taxistes, ja que l’oferta de transport pot disparar-se sense cap control”.

 

 Font: ACN i EUROPA PRESS

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here