Avui els blaus i els grocs es tornen a enfrontar en la lluita de titans a la Bonaigua, que inclourà proves com estirar la corda, el tour de Sant Just, un running cambrer, entre d’altres

Quan s’acabi, es farà una classe oberta de Zumba i Shaban. A la tarda, pícnic electrònic al Parc Roquetes, al Parc Maragall hi haurà una degustació de cervesa artesana i sessió de cinema a la fresca, amb la projecció de la pel•lícula “Gru, el meu dolent preferit 2”, xocolatada i concert de swing amb The Dixieland Preachers.

L’últim dia de Festa Major, dimecres 6 d’agost, començarà a les 11h amb la missa solemne de Festa Major, seguirà amb un espectacle de titelles i contes, la ballada gegantera i un vermut solidari al Rentapeus. A partir de les 19h, a la plaça Camoapa, ballada de sardanes amb la Cobla Lluïsos, espectacle familiar de carrer i botifarrada popular.

El foc tancarà la jornada amb la baixada a l’infern i el correfoc amb els Diablets, els Apagallums de Camablanca i Drum, i espectacle de foc amb el “Rifenyo” i Boc de Biterna.

A les 23h s’anunciarà el color guanyador de Festa Major i la cantada d’havaneres amb rom cremat posarà el punt final a la celebració.

Podeu consultar més informació de Festa Major al web municipal, www.santjust.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here