Les subvencions, amb un màxim de 5.000 euros, serviran per finançar els costos de posar els terrenys en condicions

Sant Feliu de Llobregat. (Europa Press).- El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat ha obert una línia de subvencions per als propietaris o arrendataris de camps abandonats que vulguin recuperar-los per a l’explotació agrícola.

Segons informa el consorci, les ajudes serviran per finançar els costos de posar el camp en condicions de cultiu. L’import de la subvenció serà del 60% en el cas d’agricultors o empreses que ampliïn la seva base territorial i del 80% en el cas d’agricultors o empreses de nova instal·lació, amb un màxim de 5.000 euros per sol·licitud.

Per acollir-se a les ajudes, la superfície mínima d’un camp abandonat serà de 4.000 metres quadrats i de 3.000 metres quadrats en el cas de nova instal·lació o d’ampliació d’una explotació adjacent.

Les subvencions estan a la disposició de titulars d’explotacions agrícoles, ja siguin propietaris o arrendataris, incloent a empreses, cooperatives i associacions dedicades a l’explotació agrícola, comprometent-se a conrear el camp recuperat com a mínim durant tres anys.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here