El grup malagueny actuarà a Castelldefels el dijous, 14 d’agost (22.30 h)

Tornen al programa de Festa Major, els concerts gratuïts de gran format al parc de la Muntanyeta. Aquest any, Efecto Mariposa serà l’encarregat de posar la banda sonora a les festes de Castelldefels. El grup malagueny, conegut per èxits com Diez Minutos Por Quererte, actuarà a la Festa Major de Castelldefels el proper 14 d’agost (22.30) al parc de la Muntanyeta.

Efecto Mariposa arriba a Castelldefels amb nou disc sota el braç, Comienzo. El single d’avançament, Ahora, ja sona a les ràdios espanyoles.

Efecto Mariposa torna amb Ahora

Després de cinc anys des de l’últim disc d’estudi d’Efecto Mariposa40:04, en el qual s’incloïa Por quererte, potser la seva cançó més recordada i estimada pel públic, la banda va tornar l’any passat als escenaris i va anunciar que estava preparant el seu retorn discogràfic.

Així, al començament de gener es van tancar a l’estudi per donar-li forma a les cançons que formarien part del seu proper àlbum, que portarà per títol Comienzo. Ja es pot escoltar un avançament. Es tracta d’Ahora, el primer single.

+ INFO: Programa complet de la Festa Major 2014

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here