Una versió renovada de l’espectacle dramàtic amb efectes especials de llum i foc va donar el passat 9 d’agost el tret de sortida a la Festa Major de Castelldefels d’enguany

El parc de la Muntanyeta va acollir el passat 9 d’agost la representació de la Llegenda del Garigot que cada any gaudeix d’una gran afluència de públic. Aquesta activitat, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, és el tradicional pròleg de la Festa Major de Castelldefels que se celebra del 14 al 17 d’agost, i que enguany presenta com a propostes destacades el concert gratuït d’Efecto Mariposa (14 d’agost 22.30 h – Parc de la Muntanyeta) l’actuació de fi de festa amb Los Diablos (17 d’agost 22 h – Plaça de l’Església), i els Focs Artificials a la plaça de les Palmeres (17 d’agost 24 h – Plaça de les Palmeres).

Aquest any el pregó de festes anirà a càrrec de Lorenzo Quinn, veí de Castelldefels, artista i escultor de reconegut prestigi internacional (14 d’agost – 20 h Des del balcó de l’Ajuntament).

Amor, màgia i destrucció

La “Llegenda del Gar-i-Got” explica, amb un atractiu i renovat espectacle de representació dramàtica i efectes especials de llum i foc, com fa molt de temps, els camperols i pescadors de Castelldefels van veure alterada la seva pacífica vida amb l’aparició de les “Legions del Mal” dirigides pel mateix Llucifer i van sembrar la mort i la destrucció a tota la comarca. Gar-i-Got un drac bo que viu entre els veïns de Castelldefels aquest dissabte explicarà aquest dissabte què va succeir exactament.

La representació de la Llegenda del Gar-i-Got a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular atreu cada any l’expectació de grans i petits, és una de les activitats amb més poder de convocatòria i el tradicional tret de sortida de la Festa Major de Castelldefels.

Programa complet de la Festa Major de Castelldefels 2014

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here