L’Ajuntament de Collbató ha acordat a proposta del conjunt de grups municipals amb representació al consistori —PSC, CiU, GIC, ERC i PP— traslladar la Festa Major al 16 de setembre, festivitat de Sant Corneli, patró del municipi

La decisió es prenia amb la voluntat d’incrementar la participació en la principal celebració a la població baixllobregatina recuperant, alhora, la que havia estat dècades enrere la data de la Festa Major.

En aquell moment es prengué la decisió considerant l’alt nombre de segones residències amb les que comptava el municipi. Aquest fet aconsellava que, per tal que fos el màxim el nombre de ciutadans que prengués part de la festa, aquesta es traslladés a l’agost.

En tot cas aquestes circumstàncies han variat i a l’actualitat s’ha constatat que seria major el nombre de persones que podria gaudir de la Festa Major si aquesta es realitzés al mes de setembre.

Segons el consistori de Collbató, més enllà del benefici que suposarà en la presència de collbatonins i collbatonines, la celebració de la festa coincidint amb Sant Corneli evitarà que siguin dues les festes que se celebren en un curt termini de temps.

Això haurà d’afavorir una concentració d’esforços que millori la festa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here