El cap de setmana vinent del 22 al 24 d’agost, els cinemes Full HD del centre comercial Splau de Cornellà albergaran l’única cabina que permetrà experimentar als usuaris què se sent al centre d’una tempesta

La instal·lació forma part de les accions de difusió de la pel·lícula En l’ull de la tempesta/Into the Storm, i tècnics de la distribuïdora Warner es traslladaran per fer el muntatge d’aquesta espectacular acció.

Els espectadors que assisteixin al multisala podran veure i experimentar de manera exclusiva la cabina, que estarà dotada d’un Oculus Rift o ulleres de realitat virtual per a cadascun dels usuaris i webcam instal·lada.

Aquesta cabina estarà dotada de:

· Dos pedestals/podiums perquè dos usuaris puguin sentir l’experiència

· Oculus Rift o casc de realitat virtual que recrea un tornado

· Cabina amb efectes: ventiladors, mecanisme de vibració, explosió d’aire

· Webcam en HD instal·lada en cadascun dels pedestals/podi.
. Mecanismes de seguretat en cada pedestal.

· Recolzament en semicercle perquè els usuaris puguin agafar-se durant l’experiència de realitat virtual.

· Casc de realitat virtual extern per a les persones amb mobilitat reduïda.

· Mides: 2,5 altura x 1,80 d’amplària x 2,5 fons

En l’ull de la tempesta/Into the Storm, és una pel·lícula de desastres naturals que explica la gairebé desaparició d’una població dels EUA, la ciutat de Silverton, arran d’una sèrie de tornados. Mentre que els veïns intenten buscar refugi, els caçadors de tempestes prediuen que el pitjor encara està per arribar.

La pel·lícula està explicada a través dels ulls i els objectius fotogràfics dels caçadors professionals de tempestes.

http://www.youtube.com/watch?v=w1upfq54nn8

Preestrena el 22 d’Agost a les 20h

Amb la cabina instal·lada a l’hall dels cinemes, totes les persones que vulguin experimentar les emocions fortes i veure què ofereix la mare naturalesa en els seus moments més extrems, tenen una cita del 22 al 24 d’Agost.

La instal·lació de l’estructura coincideix amb la preestrena de la pel·lícula el dia 22 d’agost a les 20h. El film estarà a les cartelleres espanyoles el proper 29 d’Agost.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here