Els resultats del Mercado Financiapyme d’aquest primer semestre fan preveure que aquesta eina es consolidarà i continuarà donant resposta al llarg de tot l’exercici. Més del 70% de les empreses del Baix Llobregat – L’Hospitalet, concretament 700, podrien accedir a finançament a través del crowlending. El president de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet, Ramón Pons, ha assenyalat que “davant dels problemes de restricció del crèdit tradicional que segueixen patint les pimes i els autònoms continuarem impulsant aquestes iniciatives alternatives”.

El Mercado Financiapyme de PIMEC ha aconseguit que un total de 24 entitats financeres hagin atorgat 6 milions d’euros per a pimes del Baix Llobregat durant el primer semestre d’enguany.

El Mercado Financiapyme convoca totes les entitats amb voluntat i capacitat de finançar i aportar capital a les pimes catalanes, provocant una competència entre les entitats i beneficiant l’empresa millorant de forma considerable tant les condicions com el seu posicionament i coneixença dins del sistema financer.

Tot i que aquesta alternativa de finançament es troba en fase inicial, els resultats obtinguts durant aquest primer semestre fan preveure que es consolidarà i continuarà donant resposta al llarg de tot l’exercici. De fet, PIMEC ja té programades properes convocatòries per donar sortida a la demanda generada, amb la novetat que també donarà entrada a fons d’inversió i capital, nacionals i estrangers, que han conegut de primera mà la iniciativa i volen oferir a les empreses que ho desitgin la oportunitat de poder créixer, consolidar-se i internacionalitzar-se.

Segons Fran de la Torre, director del Departament de Consultoria Estratègica i Finançament i responsable de la iniciativa, “no només el Mercado Financiapyme ha donat bons resultats; també altres instruments de finançament com les plataformes de crowlending estan resultant una bona alternativa per a finançar projectes empresarials”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here