La Festa Major de Martorell entra en la recta final amb les darreres propostes: el concert de La Raíz es presenta com la traca final al Vilarfesta després d’una doble sessió de cinema amb la projecció de ‘Lego, la pel·lícula’ i ’13, la Rue del butanero’, a càrrec del Taller de cinema de Martorell. També destaca l’actuació The Hanfris Quartet, als jardins d’Apel·les Mestres, jocs i espectacles infantils i gelatada popular en la sessió de tarda del Vilarfesta

La Raíz, arribats des de Gandia (València), presentaran aquest diumenge (23.30h) el seu Jilgueros tour, que combina l’ska, el reggae i el hip- hop, sobre una base de rock, amb les veus dels seus quatre cantants i set músics més a sobre de l’escenari. És directe únic, amb lletres combatives i ritmes mestissos que transportaran el públic a llocs desconeguts.

Els valents que encara no en tinguin prou acomiadaran la Festa Major al ritme de dj Madaleno de Lux, guanyador del 4t concurs de dj de Ràdio Martorell que oferirà el seu repetori fins ben entrada la matinada.

Tarda i vespre familiar al Vilarfesta

El pati infantil del Castell de Josep Vilar oferirà un seguit d’activitats de caire familiar. Des de les 18.30 hores hi haurà jocs i l’espectacle infantil Joan sense por, de la companyia Catacrac. Durant la tarda s’oferirà gelats per a tots els assistents. A les 21.50h, el Taller de cinema de Martorell presentarà el film ’13, la rue del butanero’ com a preàmbul de ‘Lego, la pel·lícula’. Qui compri crispetes durant la sessió de cinema ajudarà a finançar els actes del 75è aniversari de Creu Roja a Martorell.

The Hanfris Quartet, als jardins d’Apel·les Mestres

Una de les propostes que prometen més emocions per acomiadar la Festa Major és The Hanfris Quartet. A les 22.30h, als jardins d’Apel·les Mestres (darrera el Centre Cultural), quatre veus prodigioses interpretarà cançons clàssiques i de pel·lícules a capella. L’espectacle és gratuït i a l’aire lliure.

 

Font: http://www.martorell.cat/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here