Els concerts d’Efecto Mariposa i Los Diablos, i els Focs Artificials han format part d’un programa que ha integrat també orquestres, espectacles de circ, activitats infantils i esportives i manifestacions de cultura popular • El pregoner d’enguany ha estat el reconegut artista internacional, Lorenzo Quinn

La Festa Major d’Estiu de Castelldefels, que s’ha celebrat del 14 al 17 d’agost, ha posat en marxa un programa carregat d’activitats per a veïns i visitants. Com cada any, ha combinat propostes tradicionals a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popularcom gegants, grallers, cercavila, correfoc, castells, processó, amb concerts, orquestres, havaneres, sardanes, activitats esportives i activitats infantils. La pluja també va fer acte de presència i va obligar a traslladar d’ubicació algunes de les activitats com la Plantada de Castells que es va haver de realitzar a la pista poliesportiva de Can Roca.

Aquest any el pregó de festes ha anat a càrrec de Lorenzo Quinn, veí de Castelldefels i artista de reconegut prestigi internacional. Pots veure el pregó íntegre a CastelldefelsTV.orgElCastell.org.

D’altra banda, aquest any s’ha recuperat el concert gratuït de gran format al parc de la Muntanyeta amb Efecto Mariposa, que arribava a Castelldefels amb nou disc sota el braç, Comienzo. El grup malagueny va presentar els temes del nou àlbum com el single Ahora o Ruido alhora que va repassar èxits dels seus discs anteriors com Por quererteSola o No me crees.

Les propostes musicals van incloure, per als nostàlgics del guateque i la cançó de l’estiu, l’actuació fi de festa de Los Diablos, on no van faltar les emblemàtiques Un rayo de solFin de semanaAcalorado o Rosana. Les nits a la plaça es van amenitzar amb orquestres i ball per a tots els gustos amb l’Elèctric Pop Orquestra, l’orquestra internacional Maravella o La Loca Histèria; la cantada d’havaneres amb el tradicional rom cremat  amb el grup Ultramar, va tornar a gaudir d’una sensacional assistència de públic aquest cop a l’espai davant de la Biblioteca Central.

El programa es va completar amb concorregudes activitats infantils i esportives, i la fira d’atraccions, que va tornar a ser un dels principals pols d’atracció per a la ciutadania.

Focs artificials tornen a la Festa Major

Aquest any a més han tornat els Focs Artificials a la Festa Major d’Estiu. La llum i el color al cel de Castelldefels van posar fi a una nova edició de la Festa Major de Castelldefels.

 

Font: https://www.castelldefels.org

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here