El Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro acollirà el dissabte 23 d’agost les finals masculina i femenina de la Supercopa de Catalunya d’Handbol

La final femenina entre el BM Granollers i l’Esportiu Castelldefels, tots dos conjunts de la Divisió d’Honor, tindrà lloc a les 13 h.

Pel que fa a la final masculina, que s’iniciarà a les 17 h, els equips que es disputaran el títol seran els guanyadors de les semifinals que es faran els dies 21 i 22 d’agost als municipis de Bordils i la Roca del Vallès. Així, els finalistes seran els equips que aconsegueixin la victòria en els enfrontaments entre l’Handbol Bordils i el Fraikin BM Granollers i entre el BM La Roca i el FC Barcelona.

L’entrada per assistir a les finals d’handbol és gratuïta. A més, els partits seran retransmesos pel canal Esport 3 de Televisió de Catalunya.

La Supercopa de Catalunya d’Handbol, que donarà el tret de sortida a la temporada 2014-2015, està organitzada per la Federació Catalana d’Handbol i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, amb la col·laboració del Club Handbol Sant Llorenç.

Aquesta serà al tercera vegada que Sant Feliu de Llobregat és la seu de la màxima competició de l’handbol català, després de la celebració de la final de la Lliga Catalana de la temporada 1985-86 i de la 3a Lliga dels Pirineus Masculí al 1999.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here