Per tercer any consecutiu, el naixement de la ciutat de Sant Feliu (28 d’agost de l’any 1002, data del primer document escrit on apareix el nom de Sancti Felicis) serà el fil conductor de tota una sèrie d’activitats culturals i lúdiques de les que es podrà gaudir el proper dijous 28 d’agost

Sota el nom de “III Sancti Felicis”, l’Associació Cultural Calaix de Sastre, amb el suport de l’Associació Voluntariat de Sant Feliu, organitzarà tallers medievals, una ruta històrica pel municipi, així com una botifarrada i un espectacle amb tocs medievals. Les activitats s’iniciaran a partir de les 18 h als jardins del Palau Falguera.

L’objectiu de la celebració és divulgar la història de Sant Feliu d’una manera amena i divertida i promoure el coneixement d’aquesta efemèride al municipi. La celebració s’iniciarà a les 18 h amb tres tallers medievals (Fes el teu emblema, Scriptorium i Tapís) que tenen com a objectiu conèixer millor les característiques de l’Edat Mitjana. Totes les activitats s’acompanyaran d’una explicació històrica.
A partir de les 19.30 h, tindrà lloc una ruta històrica amb un itinerari teatralitzat pel centre de Sant Feliu per fer una panoràmica de la seva història i d’alguns dels seus espais més emblemàtics. La passejada tindrà una durada d’una hora i el recorregut s’iniciarà a la plaça de la Vila, seguirà fins al mercat, el carrer Falguera, el carrer de Dalt i el parc Nadal. La ruta s’acabarà als jardins del Palau Falguera amb una explicació del paper que va tenir Joana Raspall durant la Guerra Civil.

La festa acabarà d’una manera lúdica amb una botifarrada, a partir de les 21 h, i un espectacle medieval als jardins del Palau Falguera. L’espai estarà decorat amb banderoles i altres elements medievals.

El preu per fer la ruta i sopar és de 5 euros, mentre que les persones que només vulguin sopar hauran d’aportar 3 euros. La participació en els tallers serà gratuïta per a tothom. Les inscripcions s’han de fer a correu@calaixdesastresantfeliu.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here