Aquesta mostra del Tricentenari dedica un plafó als 300 anys de Sant Vicenç dels Horts, una informació que s’ha elaborat en col·laboració amb l’Arxiu Municipal

L’exposició itinerant 300 anys després passa els seus primers dies a la plaça de Sant Jordi de la localitat baixllobregatina, on serà fins al 12 de setembre.

A través de 18 plafons, l’exposició fa un recorregut per la història de Catalunya del 1714 al 2014. També para atenció a com es va desenvolupar la Guerra de Successió i dedica un espai a comparar com era el país a principis del segle XVIII i com és avui en els àmbits de la política, l’economia, la societat, la ciència, la cultura i les tradicions.

L’exposició també compta amb un plafó dedicat als 300 anys de Sant Vicenç dels Horts, una informació que s’ha elaborat en col·laboració amb l’Arxiu Municipal.

Tots els continguts de la mostra es poden consultar de manera gratuïta en una aplicació per a mòbils anomenada “Expo300anys”, disponible per a Iphone Android .

Aquesta exposició està ideada i produïda per Reunió de Papaia i forma part de les activitats del Tricentenari dels fets de 1714.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here