El grup de Castelldefels posarà el punt final al cicle estival d’espectacles en un cap de setmana en que també actuaran l’Escola de Country, Danyel Bravo, i l’Espai de Ball

Aquesta setmana les Nits d’Estiu entre Palmeres diuen adéu fins l’estiu vinent amb una doble cita. El divendres, 29 d’agost, el programa torna a obrir-se amb una exhibició de l’Escola de Country. Després arribarà el concert de Danyel Bravo (cançons d’ahir i avui), i l’actuació de l’escola de ball Espai de Ball (jazz, teatre musical, líric, balls de saló, zumba, salsa). El dissabte 30 d’agost, nova exhibició de l’Escola de Country seguida del concert del grup local Cebra de Paso (pop-rock), que servirà de cloenda del cicle estival d’espectacles. Al vídeo pots gaudir de l’actuació dels Cebra de Paso al Nou Talents 2014.

Totes les setmanes de juliol (excepte Festes del Mar), i agost (excepte Festa Major) el programa de les Nits d’Estiu entre Palmeres ha ofert actuacions musicals, de ball, concerts i peces teatrals a partir de les 20.30 hores a la plaça de les Palmeres. Després de l’èxit dels tres anys anteriors, la quarta edició de les “Nits d’Estiu entre Palmeres” ha tornat a collir un bon èxit de participació i assistència. La iniciativa cultural va néixer amb l’objectiu de dinamitzar les nits estivals a la zona de la platja de Castelldefels.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here