De manera unitària tots van reafirmar la legalitat dels pagaments assegurant que eren sous per feina feta i no pas dietes

Ahir van continuar les declaracions davant de la jutgessa de Sabadell del cas Mercuri que investiga els suposats sobresous a 44 alcaldes, 40 d’ells imputats, que van acabar de ser interrogats aquest dimarts.

Entre ells, ahir va ser el torn de l’alcalde de la capital del Baix Llobregat, el santfeliuenc Jordi San José.

Segons San José, que va declarar aproximadament durant una hora, al llarg de la seva declaració va explicar “amb molt detall” les responsabilitats i la feina que desenvolupa a la Federació, de la qual és membre de l’executiva i president de la Comissió d’Urbanisme i Mobilitat. En declaracions a Ràdio Sant Feliu, l’alcalde va reiterar que “no hi ha hagut cap voluntat d’ocultar informació, ni cap responsabilitat política” en els fets perquè els diners percebuts “es rebien per una feina que s’ha fet i es declaraven a Hisenda”. En aquest sentit, ha afegit que “hi ha responsabilitats comptables però no polítiques”.

L’alcalde va contestar totes les preguntes de la jutgessa i de la fiscalia i confia en l’arxiu de la causa. En qualsevol cas, l’alcalde manifesta la seva total col·laboració amb la Justícia en tot allò que estigui al seu abast amb la voluntat de garantir la transparència informativa en tot moment, tant vers les institucions com vers la ciutadania i, especialment en totes les qüestions relacionades amb les seves retribucions, com ha fet al llarg del mandat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here