Un centenar d’expositors sortiran al carrer per mostrar l’àmplia oferta comercial i gastronòmica de Sant Joan Despí en la 15a edició d’aquest esdeveniment. Durant la fira es farà una vintena d’activitats paral·leles, amb música, tallers infantils, una mostra de vehicles elèctrics, d’horts urbans o una desfilada de moda en què se sortearà un xec regal de 600 euros

Comerç, restauració, activitats culturals, sortejos… Tot això i més és el que trobaran els visitants en la 15a edició de Firadespí que s’organitza el proper dissabte 4 d’octubre al barri Centre. El carrer Bon Viatge fins a torrent d’en Negre, i des d’aquest fins a la plaça de Catalunya estaran ocupats pels estands comercials mentre que les places de l’Ermita i de Catalunya acolliran els escenaris de mostres i activitats que Ajuntament i entitats han preparat per engrescar la ciutadania a sortir al carrer i gaudir d’un dels esdeveniments més multitudinaris de la ciutat.

Més participació Aquesta edició comptarà amb la participació de 79 establiments comercials, 11 més que l’edició, al barri Centre, d’ara fa dos anys (Firadespí se celebra anualment i alterna la ubicació entre el barri Centre i el de les Planes). Un 99% dels expositors corresponen a comerços de Sant Joan Despí. També s’ha notat un increment en el nombre de bars i restaurants que participen en Firatapa, dels 16 de 2012 als 21 d’aquesta edició. Els comerciants, dels quatre barris de la ciutat, aprofitaran aquesta jornada per vendre i donar a conèixer els seus productes i serveis.

Comerç, gastronomia i moda Firadespí és un aparador comercial però també gastronòmic. 21 establiments s’han adherit a una nova edició de Firatapa que, per 2 euros ofereix als visitants una beguda i una tapa. Com a novetat el Mercat del Centre també se suma a Firatapa i tindrà un estand on poder degustar tapes elaborades amb productes frescos també pel simbòlic preu de 2 euros. La moda també estarà molt present amb una desfilada (plaça de l’Ermita, a les 19 h) en què col·laboren 13 establiments de roba, calçats, complements, etc. Després de la desfilada es farà el sorteig d’un xec regal de 600 euros que podran gastar en les botigues participants.

Activitats per a totes les edats Més enllà de l’aparador comercial, Firadespí convida grans i petits a participar de moltes altres activitats, com mostres de balls, de vehicles elèctrics, de taules horts per a terrasses, de tallers de cuina de comerç just, d’activitats infantils, etc.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here