Una connexió total a ‘granada’, el seu primer treball conjunt; amb versions de Leonard Cohen, Albert Pla, Enrique Morente o Maria del Mar Bonet, entre molts altres Mestres

Amb les localitats exhaurides, l’Auditori de Cornellà rebrà la visita de Sílvia Pérez Cruz i de Raül Fernandez demà dissabte, 4 d’octubre a les 21,30h. Un concert de luxe que ens transmetrà tots els secrets de ‘granada’, escrit en minúscula i que dóna títol al primer disc conjunt que ha vist la llum després de molts anys treballant plegats.

Aquesta cita arriba després de l’èxit de la jornada de portes obertes que es va celebrar el passat 21 de setembre per commemorar el vintè aniversari de l’Auditori i que va servir d’aperitiu de tota la programació de tardor que també portarà els dies 25 i 26 d’octubre una cita doble on la dansa és el plat fort: Da Capo de la companyia Otra Danza el 25 d’octubre i Medea de Thomas Noone Dance l’endemà, dos espectacles amb entrada i preu únic per tots dos. Una mostra amb dues companyies capdavanteres en el món de la dansa contemporània.

La comèdia romàntica prendrà el relleu el 16 de novembre de la mà d’Alba Florejachs i de Jordi Díaz, protagonistes de Losers (perdedors). I, per últim, la màgia del Mag Lari posarà el punt i final a la temporada de tardor el 21 de desembre.

Les entrades ja estan a la venda a www.auditoricornella.com amb la possibilitat d’adquirir abonaments especials per als quatre actes programats a un preu de 57€.

Dolça, senzilla i capaç de seduir amb la seva veu, aquest són alguns dels molts qualificatius que es poden utilitzar per parlar de Silvia Pérez Cruz. Canta com si s’adrecés a un grup d’amics, des de la intimitat i la confiança, fent-los sentir, riure o plorar. I d’alt de l’escenari amb Raül Fernandez, és capaç de recrear l’ambient idoni per alliberar sensacions i emocions. Un concert que ens farà vibrar amb versions de peces de Leonard Cohen, Albert Pla, Edith Piaf, Schumann, Enrique Morente, Maria del Mar Bonet, entre molts altres mestres de la música.

Tot i que ‘granada’ és el seu primer disc conjunt, la cantant i el productor porten molts anys treballant junts i finalment han decidit que aquest treball vegi la llum. Ja ho van fer en 11 de novembre, el debut de la cantant d’un èxit inqüestionable. I és que el principal secret és l’amistat que els uneix. Dos convidats de luxe per aixecar el teló de la nova programació de tardor a l’Auditori de Cornellà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here