Des d’avui dia 10 per la tarda i els dies 11 i 12 d’octubre tot el dia, torna per 14è any consecutiu, la Festa del Modernisme a la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló, una recreació històrica d’escenes de la vida quotidiana d’aquest indret on destaca la Cripta Güell, Patrimoni de la Humanitat

Durant tot el cap de setmana es podrá gaudir d’aquesta Festa del Modernisme, que cada any gira a l’entorn d’un fet important de la història de la Colònia. (Consulta el programa)

Aquest any en fa cent que Antoni Gaudí va deixar inacabada l’església, recentment declarada Patrimoni de la Humanitat. Tothom es pregunta per quina causa no es va acabar.

És que va morir Gaudí abans d’acabar-la? És que es van acabar els diners per construir-la? En l’estudi de Gaudí, a peu d’obra, entre plànols i dibuixos de l’església en construcció, s’escenificarà una conversa sorprenent entre Eusebi Güell i el seu arquitecte.

Potser aquesta conversa resoldrà l’enigma; potser només donarà algunes claus per interpretar-lo o potser obrirà nous interrogants.

En un context festiu, enmig d’actuacions teatrals i musicals, exposicions i altres propostes, els visitants retrocediran 100 anys en el temps i, gràcies a la carpa que Turisme de la Diputació de Barcelona hi tindrà instal·lada, els visitants també podran descobrir que Barcelona és molt més, també en oferta modernista.

Turisme de la Diputació de Barcelona també col·labora en l’organització, juntament amb l’escola de dibuix a l’aire lliure Drawing on Location, del 1r Concurs Sketcher, una acció promocional inspirada en les trobades d’Instagramers que vol tenir incidència en les xarxes socials i que convoca, dissabte 11, els aficionats d’aquesta comunitat global d’artistes a inspirar-se en el Modernisme.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here