Joaquim Balsera va presentar ahir, formalment,en la sessió del ple del Consell Comarcal del Baix Llobregat la seva renuncia com a conseller comarcal i a la presidència de la institució. El fins ara president de la institució havia renunciat a l’alcaldia de Gavà el febrer passat per muntar una consultoria privada

El president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Joaquim Balsera, va renunciar ahir per la tarda al càrrec i la vicepresidenta, Lourdes Borrell, es va posar al capdavant de la institució de forma provisional, a l’espera que es proclami un nou president o presidenta.

Balsera, va presentar la renúncia formal com a president i conseller comarcal aquest dilluns i va explicar que prenia aquesta decisió per “motivacions estrictament personals”.

En la mateixa sessió va agrair a la resta de forces polítiques, especialment a les de l’equip de govern, la capacitat d’entesa i la col·laboració, que ha fet possible assolir moltes de les fites que s’havien plantejat a l’inici d’aquesta legislatura.

El febrer passat, Balsera va renunciar a l’alcaldia de Gavà, -al capdavant de la que el va substituïr Raquel Sánchez- i va anunciar que deixava la política professional per “reinventar-se” en el sector privat i muntar una consultoria sobre ciutats intel·ligents o ‘smart cities’.

L’ex alcalde va deixar aleshores el càrrec de president del Consell Comarcal a disposició de la direcció del PSC al Baix Llobregat.

 

Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat i ACN

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here