La  cita té la finalitat promocionar i impulsar la incorporació de processos d’innovació a les dinàmiques diàries de les pimes i mitjanes empreses del territori amb l’objectiu de millorar la competitivitat i la consolidació dels seus projectes

Els propers dies 4 i 5 de novembre l’Ajuntament de Castelldefels, conjuntament amb la resta d’ajuntaments del Delta del Llobregat: Gavà, Viladecans, Sant Boi i El Prat, organitza el II Fòrum Delta de la Innovac

El Fòrum Delta de la Innovació té com a finalitat promocionar i impulsar la incorporació de processos d’innovació a les dinàmiques diàries de les pimes i mitjanes empreses del territori amb l’objectiu de millorar la competitivitat i la consolidació dels seus projectes . Concretament en aquesta 2na edició es dóna una especial importància a la innovació tecnològica que es produeix al Parc Mediterrani de la Tecnologia (PMT) i a la seva transferibilitat al món empresarial, així com al fet de donar visibilitat als espais existents al propi PMT per a la transferència, la cooperació i el foment de la innovació.

L’agenda de la jornada està pensada per a representants de pimes i mitjanes empreses, especialment per aquelles que desenvolupen i/o comercialitzen productes o serveis relacionats amb les TIC, l’Aeronàutica i l’espai, la Biotecnologia i l’Enginyeria Agroalimentària, les tecnologies òptiques i fotòniques, la geoinformació i el medi ambient.

El dia 4, el director de l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), Lluis Torner, donarà una conferència amb el títol Nius d’Innovació.

Les persones assistents tindran també l’oportunitat de conèixer l’activitat de recerca que desenvolupen centres com ara el Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC), el Centre Internacional de Mètodes Numèrics en Enginyeria (CIMNE) ó el Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari (CREDA). En un espai reservat pels projectes de transferència i foment de la innovació, L’agència d’Innovació del Baix llobregat (INNOBAIX), el Clúster Agro@limentari i la Incubadora d’empreses basades en tecnologies espacials exposaran els seus projectes.

El dia 5 està prevista una visita als laboratoris de les dues escoles universitàries de la UPC ubicades al Campus del Baix Llobregat: l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicacions i Aeroespacial de Castelldefels (EETAC) i l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (ESAB), al Centre de Formació de Controladors Aeris, finalitzant la jornada amb una visita a l’ICFO.

La trobada tindrà lloc al Parc Mediterrani de la Tecnologia, C/ Esteve Terrades, 8. 08860 Castelldefels. Sala de Graus de l’ESAB, UPC.

Les persones interessades es poden preinscriure omplint el següent formulari.

+ INFO: Fòrum Delta de la Innovació, de la Ciència y el Coneixement a l’Empresa[Archivo PDF- 558 Kb]

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here