Una trentena de membres de la Fundació Privada Arc de Sant Martí de Martorell, entre esportistes, tècnics i acompanyants, participen fins aquest diumenge als Jocs Special Olympics 2014 que se celebren a Barcelona i Calella. Els martorellencs competeixen en les disciplines d’atletisme, natació, petanca i futbol sala

Els Jocs Special Olympics van arrencar aquest dijous al pavelló de la Mar Bella de Barcelona amb la cerimònia inaugural i l’encesa del peveter. La directora de la Fundació Arc de Sant Martí, Rosa Cadenas,  va explicar que “els membres de la fundació vam tenir l’honor de poder participar de la desfilada inaugural representant la delegació de Catalunya i acompanyats per esportistes d’elit”.

La competició compta amb la participació de 1.600 esportistes de Catalunya, Madrid, Comunitat Valenciana, Andalusia, Aragó, Castella i Lleó i Múrcia així com de Suïssa, Mònaco, Itàlia, Gibraltar, Andorra, Dinamarca, Israel, Àustria, Gran Bretanya, la Índia, Etiòpia, el Marroc, Hongria, Països Baixos, l’Equador, Xile, Argentina i el Perú.

Els esportistes competeixen en atletisme, hoquei, tennis, tennis taula, gimnàstica, handbol, bàdminton, petanca, futbol sala, natació, bàsquet i vela. “Els martorellencs demostraran que s’han preparat a fons durant la temporada en les modalitats d’atletisme, natació, futbol sala i petanca”, va recordar Cadenas, qui també va destacar “els beneficis d’integració i socialització que els hi reporta als nois de la fundació aquesta estada esportiva”.

És la desena vegada que la Fundació Arc de Sant Martí participa d’aquest esdeveniment organitzat per l’entitat Special Olympics Catalunya, la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a disminuïts Psíquics) i els ajuntaments de Barcelona i Calella.

 

Font: Ajuntament Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here