ALDI, una de les més importants cadenes d’alimentació a Europa, va obrir ahir un nou establiment a Sant Vicenç dels Horts. L’acte inaugural va comptar amb la presència de Francisco Rodríguez, regidor d’Ocupació, Empresa i Comerç de l’Ajuntament, Jaume Casanovas, regidor d’Urbanisme, i el responsable d’expansió d’ALDI, Alexandre Pagès. Durant el primer dia de funcionament, el supermercat va comptar amb l’assistència de nombrosos clients que van participar de les degustacions i promocions organitzades amb motiu de la celebració

Sant Vicenç dels Horts ja té a punt el nou supermercat ALDI amb 870 metres quadrats de superfície i 72 places d’aparcament. La botiga està ubicada al carrer Claverol, 22-24, i obre al públic de dilluns a dissabte de 9:15 a 21:15 hores.

La inauguració es va celebrar ahir, a les 11 del matí. Francisco Rodríguez va procedir al protocol·lari tall de cinta, després dels discursos inaugurals on el responsable d’expansió d’ALDI, Alexandre Pagès, va destacar la importància que aquesta obertura té per la seva empresa i va expressar la seva confiança en que tindrà una magnífica acollida entre els ciutadans de Sant Vicenç dels Horts.

Durant tot el dia nombrosos clients van realitzar les seves primeres compres. Per animar-los a provar la qualitat de l’ampli ventall de productes que ofereix ALDI, durant aquesta primera jornada, els assistents van poder degustar plats preparats a partir de productes ALDI i se’ls va convidar a participar en una promoció inaugural amb la que podien aconseguir cistelles de productes i vals de compra.

La botiga compta amb un ampli assortiment de productes en les categories d’alimentació, drogueria, higiene i basar. Més de 1.400 productes amb tot allò que els clients necessiten pel seu consum diari: producte fresc, envasat, regional, ecològic i sempre amb un fort compromís per la qualitat. ALDI aposta per oferir molt alta qualitat als millors preus.

Aquest nou establiment, com tots ells, mantindrà l’essència de botiga familiar que caracteritza els supermercats ALDI. Un supermercat on no hi ha ofertes, perquè sempre s’ofereix el millor preu. Els seus productes són el seu fort, productes que des de la màxima qualitat parlen per ells mateixos.

Aquesta obertura s’inscriu dins del pla de desenvolupament d’ALDI a Catalunya, on ja compta amb 49 establiments, 25 dels quals a la província de Barcelona.

Aquest supermercat generarà 10 nous llocs de treball, apostant per la contractació de personal de la ciutat.

La implantació de la botiga de Sant Vicenç dels Horts, la qual ha estat finançada amb recursos propis, contribuirà a la dinamització econòmica de la ciutat i permetrà als veïns disposar d’una més àmplia oferta a l’hora de realitzar la seva compra quotidiana. I gràcies al seu assortiment de productes de marques pròpies que ja triomfen a molts països europeus, molta més gent podrà accedir a productes d’alta qualitat als millors preus.

Sobre ALDI

ALDI és una de les més importants cadenes d’alimentació i supermercats del món. El seu origen és a Alemanya i compta amb quasi 5.000 botigues distribuïdes en 9 països. La seva entrada al mercat espanyol es va produir l’any 2002 i en la actualitat hi té 250 establiments.

ALDI es concentra en el que és essencial: la comoditat i funcionalitat dels seus establiments, l’elevada autoexigència a l’hora de seleccionar els millors productes i la qualificació dels seus col·laboradors. Un dels valors d’ALDI és la qualitat dels seus productes, que aconsegueix comprant als millors proveïdors internacionals, estatals i locals i també, oferint les seves pròpies marques com Milsani, GutBio, Biocura, Mildeen, Unamat o Tandil entre d’altres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here