La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer és una biblioteca pública que es troba al municipi de Sant Boi, més concretament al Parc de la Muntanyeta. Va ser inaugurada el 22 de maig del 2005 i té una superfície 3.900 m² i és una de les més grans de Catalunya. S’anomenà en honor de Jordi Rubió i Balaguer, un eminent filòleg, professor i historiador de la literatura catalana, que va ser l’impulsor i primer director de la Biblioteca de Catalunya, de l’Escola de Bibliotecàries i de la Xarxa de Biblioteques Populars

Barcelona (ACN).- El Departament de Cultura ha guardonat la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) amb el Premi Teresa Rovira i Comas per la innovació del projecte ‘De l’hort a la biblioteca’.

En segona posició ha quedat la Biblioteca Miquel Martí i Pol de Sant Gregori (Gironès) que havia presentat ‘I tu, com et comportes dins de la biblioteca? Practiquem civisme’.

Aquest premis tenen com a objectiu reconèixer els equips amb projectes innovadors que ajudin a la creació d’una xarxa social i que impliqui a diversos agents.

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, va dir que “l’enorme prestigi de les biblioteques del país és responsabilitat dels seus professionals”.

 

Font imatge: http://bibliotecavirtual.diba.cat/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here