Més d’una trentena d’activitats entre exposicions, tallers o xerrades, estan instal·lades a la ciutat durant el mes de novembre per donar difusió i promoure l’art del còmic durant la 30a edició de la Mostra del Còmic a Cornellà

La Mostra de Còmic significa per a Cornellà la dedicació de tot un mes a gaudir del divers món del còmic, amb l’organització d’una programació diversa que arribi a tothom, petits i grans, ja que, encara que el concurs estigui dirigit al jovent, la Mostra vol arribar a tota la ciutat per tal de donar a conèixer el divers i apassionant món del còmic.

Programa d’activitats de la Mostra 2014

Escoles, biblioteques, centres cívics i sales d’exposicions respiren durant el mes l’art de les vinyetes amb propostes per a totes les edats. La Mostra inclourà mostres en homenatge a Mafalda i El Papus, d’alumnes de l’Escola Joso, i d’autors de la talla de Josep Homs, Josep Maria Polls i Jordi Sempere, Paco Roca o Sonia Pulido.

A més, ahir divendres 7 de novembre, va tenir lloc el lliurament de premis del concurs de còmics i es va inaugurar l’exposició, que estarà tot el mes al Castell i que permetrà a qui la visiti gaudir d’una selecció de les millors obres que han participat al certamen.

Còmics a escoles i instituts

Durant tot el mes de novembre s’han preparat diferents iniciatives per a escoles i instituts:

  • Còmic Jove: passeu pel Punt a l’Institut i podreu col·laborar en la creació d’un còmic compartit, i on vosaltres mateixos sereu els protagonistes de la història! També el podreu fer al CRAJ.
  • Maleta pedagògica de còmics
  • 50è. aniversari de Mafalda: les tires còmiques del mític personatge de Quino i una proposta de treball per al professorat amb activitats destinades a l’alumnat.
  • Maletes pedagògiques de còmics per a primària, secundària i batxillerat. Per descobrir els còmics i les seves històries.
  • Taller de color digital: descobreix el tractament bàsic del color digital als còmics. Dimecres 19 i 26 de novembre, 3 i 10 de desembre, de 18 a 19.30 h.
  • Taller de còmic manga, a càrrec d’Irene Martín, a la Biblioteca Marta Mata. Per a joves a partir de 15 anys. Places limitades.

AQUÍ podeu consultar tota la programació de la Mostra

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here