A hores d’ara, tots els locals han obert amb normalitat i les meses de participació s’han constituït sense problemes. L’ANC i Òmnium van fer una crida perquè la gent s’acostés als locals a primera hora “amb la papereta a la mà”

Els voluntaris que fan possible el procés participatiu del 9N han començat a desenvolupar les seves tasques amb total normalitat.  A hores d’ara, els 1.317 locals han obert amb normalitat i les 6.695 meses de participació s’han constituït sense problemas.

Així doncs, el procés participatiu ha arrencat a les 9 del matí amb llargues cues de gent a les portes de la majoria de col·legis i locals habilitats per a anar a votar aquest 9N.

Tot i que es pot votar fins a les vuit del vespre molta gent ha decidit anar-hi a primera hora sobretot després que tan l’ANC com Òmnium Cultural van fer una crida als votants perquè hi anessin “amb la papereta a la mà” quan abans millor per si al llarg del dia es produeix algun problema.

De moment els Mossos d’Esquadra no han fet cap identificació en els 1.317 locals habilitats per al procés participatiu.

Pràcticament es pot participar arreu de Catalunya, hi ha punts de votació en 942 dels 947 dels municipis fins a les 20h.

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament, Joana Ortega compareixerà a les 14 hores per donar dades de participació de les 13 hores.

 

Font: Govern i ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here