250 persones van assistir a l’Assemblea Oberta del PSC de Cornellà, acompanyant a Balmón. Ara s’haurà d’obrir el procés per ratificar la proposta de l’actual alcalde

L’actual alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, va anunciar que es presentarà com a candidat del PSC a l’alcaldia de la ciutat en les primàries del partit, en l’assemblea oberta que es va celebrar ahir a l’auditori de Sant Ildefons i que va congregar a 250 persones.

Balmón va assegurar que té “forces i ganes per seguir transformant Cornellà”, una ciutat que presenta nous reptes ja que “en els últims anys ha crescut, s’ha consolidat i ha madurat i ara acull a noves generacions que tenen noves necessitats i demanden nous projectes”.

És precisament els nous projectes els que motiven a Antonio Balmón a tornar a presentar-se, perquè considera que “la ciutat té moltes possibilitats, unes possibilitats que hem creat nosaltres amb treball, esforç i dedicació”.

En la seva intervenció, Balmón va repassar l’evolució de la ciutat i el treball realitzat en els últims anys, sobretot, per fer front a la crisi econòmica. “Hem fet equipaments que podem mantenir oberts, hem dotat de més dignitat els nostres espais públics i dins de les nostres possibilitats hem ajudat a les persones més desfavorides”, va explicar desgranant els projectes desenvolupats durant l’últim mandat com el Centre Cultural Sant Ildefons, els plans locals d’ocupació i el suport a les entitats que contribueixen a un bon clima social en el municipi. Un treball que és fruit “d’haver fet bé les coses econòmicament perquè mai hem gastat per sobre de les nostres possibilitats”, va puntualitzar.

I el resultat, segons l’actual alcalde de Cornellà, és una “ciutat que s’ha enfortit, s’ha aguantat i no s’ha parat” i ara comença “un nou camí”. Aquest és per Balmón el seu compromís, “aspirar a somiar una nova Cornellà i seguir transformant la ciutat”.

L’anunci de Balmón va ser ben rebut pels militants, simpatitzants i veïns que van assistir a l’assemblea oberta del partit, un nou format d’assemblea que té com a objectiu obrir-se a tots els ciutadans i ciutadanes de la ciutat.

Balmón és alcalde de Cornellà des del 2004, quan va substituir José Montilla, i fa anys que és un dels dirigents forts del PSC; en l’actualitat, n’és el secretari de coordinació institucional.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here