Aquest diumenge 16 de novembre tindrà lloc a Sant Feliu la 3a Cursa popular Ciutat de les Roses, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l’Ajuntament. A més de les curses infantils i la cursa de 5 km, enguany també hi haurà una cursa de 10 km amb recorregut urbà. Com cada edició, la sortida es farà davant del Pavelló Municipal d’Esports Andrey Xepkin i l’arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme

La competició s’iniciarà a les 10 h, a la pista d’atletisme, amb les proves de categoria infantil, i a partir de les 11 h tindran lloc les proves absolutes. Es premiaran els tres primers atletes de cada categoria.

A més, totes les persones participants rebran una samarreta tècnica i una bossa amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores. També podran participar d’un sorteig amb el número de dorsal. Els atletes disposaran de guarda-roba, llebres a diferents ritmes, calaixos de sortida segons la marca, dutxes i vestidors, així com avituallament en finalitzar la cursa, entre d’altres serveis.

Les inscripcions encara es poden fer a través del web www.lasansisantfeliu.com, on a més s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sant Feliu, buscar allotjament, inscripcions presencials, horaris de les curses, reglament de competició i consells, entre d’altres.

Afectacions de trànsit A causa de la celebració de la cursa, el mateix diumenge, des de les 7 h del matí i fins al final de la competició els vehicles no podran aparcar als carrers de Mataró, Granollers, Comerç, ni tampoc al lateral nord del carrer de Laureà Miró. Alhora, la circulació en aquests carrers estarà restringida en determinats moments del matí, sobretot des de les 10.45 i fins a les 12.30 h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here