La tradicional cita coincideix enguany amb el sopar anual de clausura de les activitats del Gremi d’Hostaleria aquest 16 de novembre a l’Hotel Rey Don Jaime

Tornen a Castelldefels, com és habitual per aquestes dates, les Trobades Gastronòmiques del Baix Llobregat. La tradicional cita culinària, organitzada pel Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, arriba a l’onzena edició i tindrà lloc avui diumenge, 16 de novembre (21 h), al Hotel Rey Don Jaime.

Aquest any, l’esdeveniment integra a més el sopar anual de clausura de les activitats del Gremi. L’acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels, l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels, l’Agència de Salut Pública de Catalunya, la Confraria Gastronòmica Més Onze, i la coordinació de la revista local La Voz de Castelldefels.

La xef convidada per a la conferència d’aquest any és la polifacètica Ada Parellada, del Restaurant Semproniana de Barcelona. La seva trajectòria professional està consolidada després de molts anys davant dels fogons. Ha escrit més de 20 llibres i ha col·laborat a televisió i al Departament de Salut Pública de la Generalitat.

La seva família porta més de dos segles a l’hostaleria: el seu besavi va cuinar per al rei Alfonso XII; el seu avi va transformar el mític Restaurant 7 Portes de Barcelona i el seu pare va dirigir la Fonda Europa de Granollers.

L’acte, presentat per la cantant i actriu de Castelldefels Arantxa Jiménez, integrarà també un reconeixement a la pintora Nuria Parra per la donació del quadre de la Mostra de Cuina 2014.

La vetllada inclou a més el lliurament de nombrosos guardons i reconeixements:

  • Lliurament de litografies de la pintora Nuria Parra als participants de la Mostra de Cuina 2014
  • Lliurament de les acreditacions de l’any 2014 per l’Agència de Salut Pública de Catalunya
  • Premis als establiments guanyadors de la Ruta de la Tapa 2014
  • Lliurament del Tenedor de Oro 2014
  • Premis als restaurants del Pasaporte Gastronómico Gourmet
  • Placa d’Honor a la Confraria Gastronòmica Més Onze pels seus 25 anys
  • Elecció del Cuiner de l’any 2014 de Castelldefels
  • Premi “Excel·lència” per la seva trajectòria professional
  • Elecció del Millor Plat Gastronòmic de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here