El Parc de Torreblanca acollirà novament el proper diumenge 23 de novembre la Marxa El Baix Llobregat contra la violència masclista

Aquesta es planteja com una marxa oberta a la participació de tothom, organitzada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat en col·laboració amb onze ajuntaments de la comarca: Cornellà de Llobregat, El Papiol, Esplugues de Llobregat, Gavà, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Torrelles de Llobregat i Viladecans, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Les diferents marxes sortiran de cadascun d’aquests municipis, i s’aniran trobant per arribar plegades a les 12.00 h. al Parc de Torreblanca, on es faran llaçades de color lila als arbres i es desenvoluparà l’acte principal.

Trobareu tota la informació en aquest enllaç:

http://elbaixllobregat.cat/ii-marxa-el-baix-llobregat-contra-la-viol%C3%…

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here