El Gran Recapte d’Aliments ja té 18.000 voluntaris però en necessita 2.000 més, i una de les comarques on els necessita amb més urgencia és al Baix Llobregat

A una setmana de la sisena edició del Gran Recapte hi ha inscrits 18.000 voluntaris per cobrir un torn a un dels 2.000 punts de recollida d’aquesta campanya arreu del territori.

Així, la fundació ha anunciat a través d’un comunicat aquest dijous que només falten 2.000 voluntaris per acabar de cobrir tots els torns als punts de recollida que durant els dies 28 i 29 de novembre estaran situats en mercats i supermercats de tot Catalunya.

El Banc dels Aliments ha fet una crida per recordar que calen voluntaris preferentment en municipis del Baix Llobregat, del Vallès Occidental, del Vallès Oriental, l’Hospitalet, Badalona i en alguns districtes de Barcelona com Ciutat Vella, Sants-Montjuïc i Nou Barris.

El Gran Recapte d’Aliments a Catalunya

És una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d’Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany arriba a la sisena edició.

El Gran Recapte d’Aliments al 2013 va recollir 3.634.000 kg en més de 1.900 punts de recollida i va comptar amb l’ajuda de 20.000 voluntaris. La fita per a l’edició del 2014 és tornar a superar els 3.000.000 kgs gràcies a la col·laboració de 20.000 voluntaris.

Fes-te voluntari o voluntària aquí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here