Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Molins de Rei ha fet un reconeixement públics a les esportistes i els esportistes de la vila que més han destacat durant la temporada en les seves respectives disciplines. Un jurat integrat per cinc professionals vinculats al món de l’esport ha escollit els guardonats

Els 3rs Premis de l’Esport han premiat les trajectòries i les temporades de diferents esportistes i equips de la vila en un acte celebrat a la Federació Obrera. Concretament, el jurat va decidir atorgar el premi a la millor entitat que promou la iniciativa social i la salut al Club Petanca Molins de Rei. També va atorgar al grup de mestres d’educació física de les escoles de primària el premi a l’entitat esportiva que promogui iniciatives que contribueixin a difondre els valors de l’esport a infants i joves. Pel què fa al reconeixements als equips, el premi al millor equip masculí se’l va endur l’Equip Hoquei Club Esportiu; mentre que l’Equip Sènior Associació Esportiva Molins es va proclamar millor equip femení per la seva gran temporada en la disciplina de voleibol.

Quant als premis individuals van recaure el masculí en Marcos Ruiz (halterofília) i el de millor esportista femenina va ser per Clara Carbonell (voleibol). El jurat també va acordar una distinció especial a títol pòstum a Joan Bartolí Figueras, ex jugador de l’Espanyol i un dels tres molinencs que han aconseguit jugar a futbol professionalment a Primera Divisió.

Durant l’acte de lliurament dels premis, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, va assegurar que “aquests reconeixements han de ser un estímul per tots els esportistes de la vila, i un incentiu per millorar encara més els seus resultats individuals i col•lectius”. De la seva banda, el primer tinent d’alcalde i regidor d’esports Xavi Paz, es va mostrar convençut que “Molins de Rei disposa d’unes entitats i d’uns esportistes de primer nivell, que treballen tant la part competitiva així com la integradora i socialitzadora de l’esport”.

El lliurament dels 3rs Premis de l’Esport va coincidir amb l’impuls municipal per crear la nova zona esportiva Ricard Ginebreda, que està en fase de construcció i que permetrà millorar substancialment les condicions d’entrenament i competició de moltes de les entitats de la vila.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here