El dissabte 6 de desembre de 10 h a 15 h a la Plaça de Federico García Lorca. Dins de la Campanya de Nadal del Comerç Local, el dissabte 6 de desembre de 10 h. a 15 h. es farà a la Plaça de Federico García Lorca, davant del Teatre, la 3a Fira Comercial de Nadal

17 comerços de la ciutat treuran els seus productes al carrer per a que la ciutadania pugui començar ja les compres nadalenques. Aquesta iniciativa s’emmarca dins la campanya nadalenca del consistori per fomentar el comerç local en aquesta campanya nadalenca, que enguany porta com eslògan “El nostre comerç: la màgia del Nadal”.

Els objectius de la Campanya són premiar la fidelitat dels clients que realitzen les seves compres als comerços locals i potenciar entre els habitants de Sant Andreu de la Barca la compra en els establiments del municipi, destacant els valors de proximitat, varietat i atenció personalitzada que caracteritzen el comerç municipal.

nadalstandreu

La Campanya es basa en butlletes que es lliuraran als veïns i veïnes quan facin les seves compres en els comerços de Sant Andreu de la Barca, amb una cinquantena de comerços col·laboradors de la Campanya.

Si hi ha sort, la butlleta pot tenir un premi directe. Hi han més de 5.000 premis directes. Només caldrà anar a recollir-lo.

Si la butlleta no està premiada s’ha d’omplir, dipositar-la en les urnes instal·lades i així es podrà entrar en el sorteig dels grans premis de la Campanya.

Els gran premis d’enguany són:

-1 val de compra de 1.000 euros a gastar entre els establiments col·laboradors de la campanya, abans del dia 31 de gener de 2015. El guanyador haurà de gastar el premi entre 5 establiments comercials, amb una compra mínima en cadascun de 100 euros.

-2 vals de compra de 500 euros a gastar entre els establiments col·laboradors de la campanya, abans del dia 31 de gener de 2015. El guanyador haurà de gastar el premi entre 5 establiments comercials, amb una compra mínima en cadascun de 50 euros.

-5 vals de compra de 200 euros a gastar entre els establiments col”laboradors de la campanya, abans del dia 31 de gener de 2015. El guanyador haurà de gastar el premi entre 2 establiments comercials, amb una compra màxima en cadascun de 50 euros.

-1 espectacular panera amb productes aportats pel sector comercial de Sant Andreu de la Barca.

-Un premi especial que es donarà a conèixer el dia del sorteig.

Les butlletes es recolliran a les urnes ubicades a: Recepció Ajuntament, Escoles Velles, Espai Jove i Fira Juga, Mercat Municipal, Centre de Recursos Associatius, Biblioteca Municipal.

El sorteig tindrà lloc en directe el dia 3 de gener de 2015, al Teatre Núria Espert a les 20.30h.

Els comerços participants en la Fira Comercial d’aquest dissabte són els següents:

FLORS I DETALLS MONTSE GUARDIA

OPTIRAPID, SL

JOYERIA CASTELLÓ

TALLER DE ANA DRAPS

MÓN ENERGÈTIC

DISMANCAR

DONNA MODA INTIMA

MENUTS

TOP MODA JOVE

MERCERIA GRACIA

NITU

CAL FORNER-FORN GARCÍA

HERBORISTERIA GESSAMÍ

FLORISTERIA MINIFLOR

CALÇATS AVIGÓ

LA MAR SALADA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here