El Consorci de Turisme vol convertir el Baix Llobregat en una destinació turística “de primer ordre” i per a això l’ens ha publicat un catàleg que mostra les instal·lacions esportives de la comarca i que ha de ser l’eina de treball per complementar l’oferta turística i captar noves competicions i estades. El consorci veu el turisme esportiu com una “gran oportunitat” per al Baix Llobregat, els seus allotjaments i serveis, i també per desestacionalitzar aquest mercat

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va presentar ahir dijous 11 de desembre l’oferta de turisme esportiu a la comarca. La presentació va tenir lloc al migdia a les instal·lacions de l’Estadi del RCD Espanyol POWER8 STADIUM amb la participació del president del Consorci de Turisme, Josep Perpinyà, acompanyat de la coordinadora del Consorci, Laura Garcia, el director de màrqueting del club, Antoni Alegre i Anair Lomba, “Lombi”, la davantera del futbol femení R.C.D.Espanyol.

El mateix estadi del RCD Espanyol Cornellà-El Prat, el Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels o el Club de Vela del Prat, són alguns dels equipaments esportius de referència del Baix Llobregat, i el Consorci de Turisme vol utilizar-los de reclam per convertir la comarca en una destinació “de primer ordre”. Així ho va explicar ahir la coordinadora del consorci, Laura Garcia.

Garcia va definir el turisme esportiu com una “gran oportunitat” per al Baix Llobregat, per a millorar els seus allotjaments i serveis, i també per a fugir dels pics estacionals del mercat turístic i intentar tenir un turisme sostingut durant l’any.

L’acte va consistir en la presentació del catàleg i una visita guiada per les instal·lacions del R.C.D Espanyol de la mà de Josep Toldrà, director de l’estadi, i Ángel Rojas, director de telecomunicacions del club. El RCD Espanyol amb el seu estadi a Cornellà- El Prat i la seva oferta d’activitats és un dels emblemes més importants de la comarca.

Els equipaments esportius al Baix Llobregat

Però a més de l’estadi de Cornellà- El Prat, el Baix Llobregat acull arreu de la comarca un gran número d’equipaments esportius d’alta qualitat molts dels quals promouen equips que participen en les competicions professionals. Instal·lacions i entitats esportives del Baix Llobregat han volgut formar part d’un catàleg per a promoure la comarca com un destí ideal per a la pràctica esportiva de diferents modalitats, gràcies a la proximitat a Barcelona, al clima mediterrani i sobretot a les importants instal·lacions i activitats esportives, com les del RCD Espanyol Cornellà- El Prat.

L’oferta esportiva és, junt amb l’oferta de turisme familiar, gastronòmica i de reunions, les línies de treball més destacades per atraure visitants i turistes a la comarca.  Per aquest motiu, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa aquesta iniciativa amb la col·laboració dels municipis i de les entitats esportives per promoure l’oferta de turisme esportiu, que permeti la captació d’stages i de competicions, i també oferir activitats esportives que complementin les estades dels nostres turistes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here